Gamesolves
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

The Samaritan Paradox

Ga naar beneden

The Samaritan Paradox Empty The Samaritan Paradox

Bericht  henk op vr 2 mei 2014 - 15:42

De oplossing van The Samaritan Paradox is klaar en op de website Smile

Een beroemde schrijver is overleden. Voor hij stierf had hij een boek geschreven. Zijn dochter vraagt hulp aan Ord Salomon, om zijn geheime laatste roman te vinden. Tijdens het zoeken, zal vragen ontstaan​​.
Heeft haar vader echt zelfmoord gepleegd? Waar gaat het geheime roman over? Wat gebeurt er op het eiland Fardo? Crack codes, ontcijfer geheimen en vindt een verloren fortuin in dit spannende detective avontuur.

De Samaritaan Paradox speelt zich af in Zweden in de jaren 80. Ord Salomon heeft hulp toegezegd aan Sara Bergwall voor het vinden van het boek van haar vader, Jonatan Bergwall.
In de loop van deze speurtocht, komt hij te weten dat Jonatan de wapenindustrie onderzocht, en meer in het bijzonder een aantal geheime zaken met buitenlandse dictaturen.
Maar meer vragen rijzen. Waar gaat het boek over, en waarom wil Sara dat Ord het voor haar vind? Haar moeder heeft Alzheimer.
Wist haar moeder van het geheim voordat er bij haar demente vastgesteld werd, en zou ze het geheim aan andere vertelt kunnen hebben!
En hoe is Jonatan eigenlijk gestorven?

_________________
Team Gamesolves

henk
Admin
Admin

Aantal berichten : 664
Woonplaats : Nederland
Registration date : 09-01-08

http://www.gamesolves-nl.tk/

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum